GaniQ & More

Betaalmethoden

 

Voor meer informatie, klik op een betaalmethode:

1IDEAL
Veilig en vertrouwd online betalen. De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland.
2CREDITCARD
Wereldwijd het meest gebruikte en vertrouwde betaalmiddel met ondersteuning van Mastercard. Visa, American Express, Discover, Diners Club en China UnionPay.
3BANCONTACT / MISTER CASH
Dé betaalmethode voor Belgische consumenten.
4PAYPAL
Veilig en beschermd online betalen. PayPal rekening is gratis voor kopers. Klik hier voor het openen van uw eigen PayPal-rekening.
5GIROPAY
Populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.
6SOFORT
Sofort Banking is de internationale tegenhanger van Ideal. Sofort voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen van online bankieren. Vooral populair in België, Duitsland, Italië, NL, Oostenrijk en Spanje
7KLARNA
8SEPA INCASSO
Met een SEPA Incasso wordt er éénmalig of doorlopend bedragen afgeschreven van de bankrekening van de geïncasseerde. Dit kan alleen als hier toestemming voor is gegeven via een machtiging.
9GOOGLE PAY
Contactloos en veilig betalen met Google Pay op Android-telefoon of OS-smartwatch. Werkt hetzelfde als met de betaalpas.
10APPLE PAY
Een door Apple ontwikkelde manier om eenvoudig en veilig via Face ID of Touch ID te betalen met een Apple-device dat gekoppeld is aan een creditkaart en/of pinpas. Ideaal voor gebruikers van iPhone, iPad, Apple Watch of MacBook.
11DIRECTE BANKOVERSCHRIJVING
U kiest voor verzending na vooraf betalen. Geef uw bestelling per e-mail, telefonisch of via de whatsapp door. Wij sturen u een factuur. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct verzonden. Het factuurbedrag maakt u over naar ABN AMRO rek.: NL82 ABNA 0569 5476 79 (BIC: ABNANL2A) t.n.v. LK Products te Beuningen o.v.v. uw ordernummer.
12MULTIBANCO
Multibanco is de populairste betaalmethode in Portugal. Het is een betaalmethode voor achteraf betalen.
13EPS
Eenvoudig en veilig online betalen voor gebruikers in Oostenrijk.
14PRZELEWY24 (P24)
Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode in Polen waarbij 350 banken zijn aangesloten. Veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankierenomgeving van de consument. Daarbij kan de consument in zijn vertrouwde valuta, de Poolse złoty (PLN) afrekenen.

Heeft u vragen of werkt de betalingsmethode niet? Neem dan contact met ons op via:

  • Whatsapp : 06 - 1640 2301
  • E-mail: service@ganiqmore.nl

 

 

IDEAL: Veilig en vertrouwd online betalen. De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland.

CREDITCARD: Wereldwijd het meest gebruikte en vertrouwde betaalmiddel met ondersteuning van Mastercard. Visa, American Express, Discover, Diners Club en China UnionPay.

BANCONTACT / MISTER CASH: Dé betaalmethode voor Belgische consumenten.

PAYPAL: Veilig en beschermd online betalen. PayPal rekening is gratis voor kopers. Klik hier voor het openen van uw eigen PayPal-rekening.

GIROPAY: Populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

SOFORT: Sofort Banking is de internationale tegenhanger van Ideal. Sofort voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen van online bankieren. Vooral populair in België, Duitsland, Italië, NL, Oostenrijk en Spanje

SEPA INCASSO: Met een SEPA Incasso wordt er éénmalig of doorlopend bedragen afgeschreven van de bankrekening van de geïncasseerde. Dit kan alleen als hier toestemming voor is gegeven via een machtiging.

GOOGLE PAY: Contactloos en veilig betalen met Google Pay op Android-telefoon of OS-smartwatch. Werkt hetzelfde als met de betaalpas.

APPLE PAY: Een door Apple ontwikkelde manier om eenvoudig en veilig via Face ID of Touch ID te betalen met een Apple-device dat gekoppeld is aan een creditkaart en/of pinpas. Ideaal voor gebruikers van iPhone, iPad, Apple Watch of MacBook.

DIRECTE BANKOVERSCHRIJVING: U kiest voor verzending na vooraf betalen. Geef uw bestelling per e-mail, telefonisch of via de whatsapp door. Wij sturen u een factuur. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct verzonden. Het factuurbedrag maakt u over naar ABN AMRO rek.: NL82 ABNA 0569 5476 79 (BIC: ABNANL2A) t.n.v. LK Products te Beuningen o.v.v. uw ordernummer.

MULTIBANCO: Multibanco is de populairste betaalmethode in Portugal. Het is een betaalmethode voor achteraf betalen.

EPS: Eenvoudig en veilig online betalen voor gebruikers in Oostenrijk.

PRELEWY24 (P24) Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode in Polen waarbij 350 banken zijn aangesloten. Veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankierenomgeving van de consument. Daarbij kan de consument in zijn vertrouwde valuta, de Poolse złoty (PLN) afrekenen.

 

Heeft u vragen of werkt de betalingsmethode niet? Neem dan contact met ons op via:

  • Whatsapp : 06 - 1640 2301
  • E-mail: service@ganiqmore.nl