GaniQ & More

Hoge KORTINGEN direct na je bestelling!!

Speciaal met de opening van onze nieuwe website kan jouw korting op je gehele bestelling oplopen tot wel 50 %!!!* Op 2-2-2023 om 02.02 uur gaan de acties van start en is GaniQ & More officieel geopend. 

20%     Review bij product(en) op ganiqmore.nl 

15%      Review bij Trustpilot,   klik hier

 5%      Volg ons op Pinterest, klik hier

15%     Tell a Friend actie

 

Stapelkortingen tot 23-3-2023!*

Wanneer je een review schrijft bij alle producten die je hebt besteld in onze webshop, Trustpilot en ons volgt op Pinterest krijg je 20% + 15% + 5% in totaal maar liefst 40% korting! En op ALLE producten.

Nu speciaal met de opening van onze website geven wij deze stapelkortingen tot 23-3-2023. En ook zelfs voor bestellingen die geplaatst zijn in januari 2023! Deze hoge stapelkortingen zijn éénmalig!!!

 

Hoe werkt het

Je bestelt en betaalt het hele factuurbedrag. Na het plaatsen van jouw review(s) en eventueel aangemeld op ons Pinterest kanaal, storten wij met ong. 1 week jouw stapelkortingen van het gehele factuurbedrag (incl. BTW en excl. verzendkosten) terug op je bankrekening.

* In combinatie met andere acties geldt een korting tot een maximum van 50%.

 

 

Bestellingen in januari 2023

Heb jij vanaf 1 januari 2023 één van de Yin Yang oliën van Best of Nature besteld? Plaats een review op onze nieuwe website en/of volg ons op Pinterest. Wij geven je met terugwerkende kracht ook de stapelkortingen! Doe dit voor 23-3-2023.

 

Waarom een review schrijven

  • Hiermee help je andere klanten voor het maken van de juiste keuze.
  • Je ontvangt 15 tot 20% korting op je bestelling in onze webshop. Nu tot 23-3-2023 stapelkortingen! Met een review bij alle producten die je hebt besteld in onze webshop en Trustpilot ontvang je 35% cashback van je gehele bestelling! (incl. BTW, excl. verzendkosten)
  • Review in webshop: Ga naar het product en klik op tabblad 'beoordelingen'.
  • De reviews van onze website LK Products kunnen wij helaas niet meenemen. Met ganiqmore.nl beginnen we weer opnieuw. Help jij ons groeien?

 

Feestelijke Openingsacties GaniQ & More

Ook geven we op diverse aroma diffusers leuke acties speciaal voor de opening GaniQ & More. En bij je bestelling krijg je een klein cadeautje. Wij blijven de webshop met nieuwe producten aanvullen. Het assortiment is dus nog niet compleet.

* Deze acties in combinatie met de bovenstaande stapelkortingen geldt een korting tot een max van 50%.

Inschrijven op de nieuwsbrief kan al op ganiqmore.nl Onderaan op elke pagina kun je je aanmelden. LK Products stopt met de webshop, nieuws en kortingen zullen bij ganiqmore.nl alleen gemaild worden wanneer je je aangemeld hebt.

 

Tell a Friend

Laat je vrienden kennismaken met de Yin Yang oliën van Best of Nature via onze actie “Tell a Friend”. Wij geven jouw vriend(in) 15% korting op de 1e bestelling en jijzelf ontvangt 15% korting op jouw eerstvolgende bestelling zodra jouw vriend(in) een bestelling plaatst op onze site van tenminste € 20,-. Niet geldig in combinatie met een andere actie van de Yin Yang oliën.

Je kunt zo vaak mee doen als je wilt, zolang elke vriend of vriendin die jij bij GaniQ & More introduceert nog geen klant bij ons is.

Hoe werkt het

1. E-mail

Je dient klant bij ons te zijn om andere vrienden aan te brengen. Stuur ons een mail zodat wij je account kunnen valideren. Met een CC naar je vriend(in). Bijvoorbeeld:

Beste team GaniQ & More,

Bij deze draag ik, (NAAM, POSTCODE + WOONPLAATS), mijn vriend(in) aan (NAAM, POSTCODE + WOONPLAATS) voor 15% korting op zijn/haar 1e bestelling.

 

2. Couponcode

Wanneer je vriend(in) een account aanmaakt in onze webshop en een 1e bestelling plaatst, ontvang je van ons een email met een couponcode voor je eerstvolgende bestelling met 15% korting bij ganiqmore.nl. Wij nemen vervolgens contact op met jouw vriend(in) voor zijn/haar couponcode voor de bestelling.