GaniQ & More

Klantervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan hier de reviews of op Trustpilot en ontdek waarom onze meest veelzijdige Japanse plantenolie en Jojoba olie dé oliën zijn voor jou.

Lizah Utrecht

Ik gebruik de Yin yang plantenolie al jaren met heel veel plezier en tevredenheid. Toepassingen waar ik profijt van heb zijn jeukstillend, ontspannend, op natuurlijke wijze muggen uit je (slaap)kamer houden. Gebruikelijke mugwerende middeltjes vind ik niet fijn ruiken, de yin yang olie ruikt heel erg fris en de geur neemt je mee op reis. Mijn partner gebruikt het voor verlichting van hoofdpijn. Een paar druppels in een bakje warm water geeft een intense geurbeleving en je tovert je badkamer om tot een sauna. Maar een andere ruimte natuurlijk ook :) Levering is vlot en producten worden netjes verpakt. Ik raadt het iedereen aan, probeer het een keer en voel wat het met je doet.

 

N. Willems

Al jaren moeten sommige plekken op mijn huid behandeld worden met stikstof. Daarna duurt het, mede door mijn leeftijd, erg lang voordat mijn huid geheeld is en soms gaat het ontsteken. Van alles geprobeerd, ook zalf van de huisarts. Maar de jojoba olie (Gold) van LK Products (nu GaniQ & More) werkt het allerbeste! Kwaliteit is geweldig en je hebt er weinig van nodig, smeert goed uit.

 

Rene K.

Heel tevreden, jarenlang trouwe gebruikers. Al meer dan 8 jaar gebruiken wij de Yin Yang producten. Ze zijn van uitzonderlijke kwaliteit. De gebreken komen met de jaren en wij tikken binnenkort de 85 jaar aan. Zo fijn een natuurlijk product te hebben die wij voor onze spieren, gewrichten, verkoudheid, luchtwegen (vooral nu in deze coronatijd) kunnen inzetten en zo min mogelijk andere chemische pilletjes en zalfjes hoeven te gebruiken. Altijd goede communicatie met het bedrijf en persoonlijk geholpen.

 

L. Zegers

Ik gebruik produkten van LK en ben zeer tevreden over . Ik raad het zeker aan .

 

Lerus Maat

Super producten, ben helemaal weg van Yin Yang plantenolie. Levering is vlot, daarom geef ik LK Product een dikke 10, TOP !!!!!!!!

 

Lydia - Purmerend

Even een berichtje van een zeer trouwe gebruiker. Ik gebruik Yin Yang al zeker 10 jaar, je zou kunnen zeggen dat ik er op een goede manier aan verslaafd ben. Ik noem het mijn Haarlemmer olie, het is bijna overal goed voor. Ik gebruik het voor de pijnen van mijn fibromyalgie ,verkoudheid, in de waterbakjes aan de verwarming, hooikoorts, tandvleesproblemen, jeukbultjes, om muggen weg te houden, voor de hond als hij een spier heeft verrekt. Paar druppels in babyolie en je kunt er heerlijk mee masseren. Ik kan niet meer zonder mijn Yin Yang, mijn hele gezin gebruikt het. Misschien een handige tip voor mijn medegebruikers: Een klein flesje van 10 ml in je handtas en je zit nooit zonder.

 

Maddy - Maasmechelen België

De Japanse plantenolie vind ik een super product dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Ik gebruik het voornamelijk bij hoofdpijn (migraine), nekpijn, verkoudheid en spierpijn. En LK Products (nu GaniQ & More) zorgt voor een vlotte levering met goede communicatie. Vele bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen.

 

Bodhi - Nijmegen

Als schildklierpatiënt heb je o.a. last van een droge huid. Met de jojoba olie - Südkalifornisches flüssiges Gold heb ik hier veel minder last van en je huid wordt zachter. In de zomer gebruik ik het als aftersun en wanneer de huid verbrand is. Een hele fijne reukloze olie en puur natuur.

 

Elsa - Utrecht

Gebruik de Yin Yang al jaren. Vooral als anti-muggenmiddel voor de zomer en op vakantie. Een paar druppels op mijn bed/kussen en geen mug meer te zien. Met de roll on 10 ml, geen handen meer wassen en wanneer deze leeg is, vul ik het flesje met mijn 100 ml fles. NU gebruik ik deze ook tegen de jeuk van de processierups, een wonderolie!!!! Een natuurlijke olie en met geen enkel ander product te evenaren.

 

Jan Willem - Bennekom

Een fervente mountainbiker hier, heb altijd de roll-on Yin Yang Japanse plantenolie op zak onderweg. Heel fijn voor mijn spieren, houdt de muggen op afstand en jeukstillend als je met de processierups te maken krijgt.

 

Maxime - St. Michielsgestel

Door de Japanse plantenolie krijg ik met mijn astma meer lucht en een natuurlijk middel als altijd die medicijnen. Nu vooral met de corona zo oppassen. Ik heb het altijd bij me met de neusinhaler en roll-on flesje. En in huis gebruik ik de aroma diffuser. Weg met die bacteriën :-).

 

Roos - Delft

Al jaren gebruiken wij de Japanse olie vooral in onze sauna. Er zijn andere oliën te koop bij saunaspecialisten maar deze muntolie is de allerbeste! Je merkt het verschil in kwaliteit en kijk niet alleen naar het flesje waar 100% natuurlijk op staat, maar ook dat ze gecertificeerd zijn volgens EU-richtlijnen. Wij zijn en blijven een hele trouwe en tevreden klant.

 

Margreet - Mayet Frankrijk

Wij gebruiken de Japanse olie al jaren voor van alles. Onze buurman is inmiddels ook een grote fan. Hij zweert erbij en zegt "er is niets beters dan deze Japanse olie, ook niet het medicijn dat de dokter voorschrijft voor mijn arm".

 

Jan - Rotterdam

De diffuser “Yasmin de Luxe” is een topapparaat, werkt goed en leuk om te zien! De luchtjes “14 x 10 ml set “ zijn eveneens top. En dank je wel LK Products (GaniQ & More) voor de goede zorgen en snelle service!

 

Rob - Doornenburg

De Japanse Yin Yang olie is van uitzonderlijke klasse. Gebruik de olie voor rugklachten, reumatische klachten aan mijn gewrichten en in bad. Heb veel andere producten bij de drogist geprobeerd maar aan deze olie kan geen ander product aan tippen.

 

Miranda - Apeldoorn

De warme zomer van 2020, meer last gehad dan ooit van muggen in mijn huis. Toch maar de Japanse plantenolie uitgeprobeerd maar het werkt fantastisch tegen muggen! Met het handige roll on 10 ml flesje even insmeren (rollen) en slapen. En als je te laat bent met insmeren helpt het ook tegen de jeuk van de muggenbulten. Op mijn werk gebruik ik het ook wanneer ik last heb van mijn nek en schouders.

 

Mevr. Kersten - Nijmegen

Ik heb angina pectoris en heb van de Japanse plantenolie ontzettend veel baat bij voor een diepere ademhaling naar het middenrif toe. Een aantal druppeltjes op een doekje en ik neem even “mijn snuifje”. De pilletjes onder de tong werken redelijk, maar deze olie geeft mij meer en langer lucht.

 

Nellie - Overasselt

Mijn dochter is laatst gevallen met haar hoofd en been volop in de brandnetels. Flink last van branden, jeuk, rode huid en tintelend gevoel. Zelfs praten was niet prettig. Voorzichtig, niet vlak bij haar ogen, de Japanse plantenolie gesmeerd, dat gaf direct een verkoelend gevoel. Met een paar keer insmeren was na ongeveer 24 uur alles weg, ook haar rode vlekken in haar gezicht! En het fijnste was dat ze geen jeuk en brandend gevoel meer had. Wij gebruiken het ook voor verkoudheid en spieren maar gaan zeker meer uitproberen wat er op de A t/m Z lijst staat.